Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejoblíbenějších hollywoodských hereček Uma Thurman (53) je v očekávání třetího potomka. Otcem dítěte se stane její přítel, londýnský podnikatel Arpad Busson, s nímž Thurman začala chodit v roce 2007, ale v listopadu 2009 se rozešli. Minulý rok však na jejich romanci navázali, když byli poprvé po téměř dvouleté odluce spatřeni během pařížské přehlídky Louise Vuittona. Manažer herečky nyní potvrdil pro server Daily Mail, že Uma skutečně čeká své třetí dítě.

Hvězda legendárních Tarantinových filmů Pulp Fiction nebo Kill Bill má již z předešlého manželství s hercem Ethanem Hawkem třináctiletou Mayu a desetiletého syna Levona. Busson má rovněž dvě děti, a to se svou bývalou přítelkyní, australskou topmodelkou Elle Macpherson známé pro své dokonalé tělo, díky němuž se jí přezdívalo: „Body“.

Uma byla již začátkem měsíce spatřena na přehlídce Tommy Hilfiger v New Yorku během Týdne módy v neobvykle volném oblečení, jak si rukama drží bříško. Četné spekulace o jejím těhotenství se však překvapivě nevyrojily.

Herečka byla v minulosti ještě dva roky vdaná za britského herce Garyho Oldmana a po manželství s Hawkem si prožila rovněž krátký románek s režisérem Quentinem Tarantinem, který ji s oblibou obsazuje do svých filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám