Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek přesně v 16 hodin řekne Lela Ceterová (34) "ano" svému partnerovi Karlosu Vémolovi (38). Playmate vstávala brzy ráno, protože k ní domů přijela svědkyně, rodina a kamarádky. Ty všechny se v domě v Měchenicích u Prahy líčí a česají. Jako poslední přišla na řadu Lela, a to ve 12 hodin.

Na make-up bude mít její vizážistka necelé tři hodiny, právě v 15 hodin bude nevěsta limuzínou vyrážet na Občanskou plovárnu, kde se veselka koná.

Karlos Terminátor Vémola uvidí svoji snoubenku opravdu až před obřadem. Z jejich domu odjíždí po jedné hodině odpoledne, už ve 14 hodin se svými kamarády nasedá na loď a užije si s nimi dvouhodinovou projížďku po Vltavě. A lodí připluje přímo na obřad!

Zajímavostí také je, že na svatbě budou obě jejich děti Lili a Rocky. Lela si dlouho nebyla jistá, jestli nebude lepší nechat děti doma v klidu, ale s Karlosem se rozhodli, že chybět nesmí. Bude je hlídat jejich blízká známá.

Píseň, na kterou bude Lela kráčet k oltáři, je z filmu Lví král. Zpívat ji má zpěvák Milan Devinne. Je jediným Čechem, který si zahrál ve filmu Bohemian Rhapsody, a byl manažerem Petera Freestonea, bývalého osobního asistenta Freddie Mercuryho.

Během hostiny pro 200 hostů pak zazpívá Natálie Grossová s Tomášem Ringelem, a to duet Andrea Bocelliho Con te partiro.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám