Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní diva Andrea Kalivodová (46) je milovnicí umění, a nejen operní hudby, jejíž interpretace je její profesí. Už podruhé jsme ji potkali na výstavě Tutanchamon v Brně. A protože šlo opět o slavnotsní příležitost, oblékla zase pořádně sexy model.

Držela se dress codu, který dával na výběr mezi bílou, černou a zlatou. Róbu měla složenou z černé a zlaté látky, jen nás zajímalo, zda byla určena i hloubka dekoltu. "Já vždycky řeknu návrhářce Martině Pipkové Loudové, aby mi něco hezkého ušila a dál se o to nestarám. Šaty jsou krásné a určitě bych je vynesla i na nějaký pěkný koncert," řekla Super.cz.

Protože měla výstřih ještě větší, než když v dubnu výstavu zahajovala, žertovali jsme, že pokud přijde potřetí, už by měla zvolit oděv ryze staroegyptský, kde se ženy leckdy oblékaly do zdobených suknic, ale ňadra měly odhalená. "A víte, že bych to dala? Já jo!," ubezpečila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám