Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od roku 2009, kdy ji proslavila píseň Tik Tok, prošla zpěvačka Kesha celkem velkou proměnou. Z blondýnky s výrazným líčením je nenápadná brunetka, kterou byste si s popovou divou na ulici možná ani nespojili.

Kesha vyrazila v úterý na nákupy do Beverly Hills v černém sportovním outfitu, víkend předtím strávila na Comic-Conu v San Diegu, kde promovala svou novou reality show Conjuring Kesha.

Show odstartovala 8. července na Discovery+ a zachycuje zpěvačku při zkoumání nadpřirozených jevů. S tím jí pomáhají přátelé nebo experti z oboru.

„Dějí se mi divné věci už od dětství. Vždycky mě fascinovaly nadpřirozené, paranormální jevy a nevysvětlitelné záhady,“ sdělila E! News.

Kesha, která show také produkuje, se v každé epizodě zabývá jiným tématem. Od duchů, přes démony až po UFO. Tématu se věnuje také ve svém podcastu Kesha and the Creepies.

Zpěvačka tedy prošla nejen vzhledovou proměnou, ale také tvůrčí, dalo by se říct. Poslední album High Road vydala v roce 2020 a od muziky v poslední době přesedlala k nadpřirozenu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám