Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blanka Bohdanová (81), kterou si diváci pamatují především ze seriálu Hotel Herbich nebo z filmu Čest a sláva, prožívá v posledních dnech velké trápení. Postihla ji těžká střevní infekce, která jí nedovoluje hrát. A co víc, do nemocnice jela doslova za pět minut dvanáct.

„Syn mě vezl v katastrofálním stavu do špitálu, kde mě dali hned na kapačky. Měla jsem střevní infekci, lékaři mi říkali, že kdybych nepřijela, umřu doma,“ svěřila se Bohdanová Aha!

Zdravotní potíže, které ji postihly, s sebou přináší i další úskalí. Herečka hubne a ztrácí sílu potřebnou k vykonávání své profese. „Shodila jsem už šest kilo. Nemůžu vůbec jíst, a dokonce ani pít. Jsem stále šíleně slabá, tělo mě neposlouchá, sotva chodím. Počítám, že se nedám do kupy dřív než za tři neděle.“

Důvody svého onemocnění vidí i v pracovním přetížení. „Ono je to ale všechno se vším. To divadlo nám hrozně ničí zdraví. Člověk aby neohrozil představení, hraje i v indispozici, valí problémy před sebou, až skončí v nemocnici,“ dodala Bohdanová, která počítá, že návrat na divadelní prkna nebude dřív než v polovině března.

Reklama

Další články

Načítám