Hlavní obsah
Článek

Bílý kostýmek, v němž vyrazila na expozici na brněnském výstavišti, by byl sám o sobě decentní a navíc odpovídal barevností zadanému dress codu. To by ovšem herečka Karolína Krézlová nesměla být pod sakem nahá.

"Jednak se to tak nosí, a pak mám nové tetování, tak jsem ho chtěla trošku ukázat," vysvětlila svůj outfit Super.cz. Velké obrazce ale nehledejte. Mezi ňadra si nechala vytvořit několik teček. "Mám ráda symboly a mám je kdekoli, kde můžu. A tím, že hraju, si velké tetování ani nemůžu dovolit. Proto jsou to tyhle nenápadné tečky," upřesnila.

Po dvouleté herecké pauze, kdy už si myslela, že nebude hrát, a věnovala se jiným profesím, se opět vrací do filmového světa. "Dostala jsem krásné nové role, za tři týdny začínám točit film o Andree Absolonové, skokance do vody, která si poranila páteř. Ten příběh je hodně divoký," prozradila Karolína, která na výstavě Tutanchamon pomáhala s produkcí.

Nedávno sice Karolína mluvila o nové lásce, té je ale zřejmě konec. "Pracuju, doma máme osm koní, o které se s tatínkem staráme. Na nějaké partnerské vztahy není čas," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám