Hlavní obsah
Článek

Když se divoká modelka Veronika Machová (33) spojí ve spolupráci s extravagantní módní návrhářkou Libkou Safr, s jistotou dojde k pozdvižení.

Naposledy Česká Miss World 2010 nafotila pro českou designérku odvážné fotky, na kterých se markýrovalo užívání kokainu a předtím blonďatá kráska pózovala na hřbitově.

Při nedávném focení své poslední kolekce klobouků se Libka snažila, aby fotky působily jako fashion story s „ufo“ ženou, neboli ženou z jiného světa, která přiletěla na Zem, aby zde pouze nafotila módní editorial a tím se přiblížila lidskému ženství.

„Focení s Libkou je vždy zajímavé, tématem vždy překvapí a tohle téma je aktuální, takže super," libovala si modelka. Veronika neztrácela nadšení ani ve chvíli, kdy jí přelepili bradavky černou lepící páskou a  její obličej a tělo změnila k nepoznání vizážistka Pavlína Žďánská.

„Finální verze stylingu mne poněkud zaskočila, protože tak výrazný make-up jsem nikdy neměla, ženství jsem musela dokazovat na těch fotkách alespoň svým dekoltem," směje se kráska. „Libka je umělec, tvoří tak, jak se tvoří v módním světě. Její kampaně jsou vždy šokující, ale pokaždé mají svůj příběh a dávají smysl," říká Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám