Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy (67) a jeho stále okouzlující manželka Carla Bruni (54) odjeli na dovolenou na Ibizu, kde tráví dny na jachtě francouzského herce Christiana Claviera. Pár si užívá slunného počasí a zatímco Sarkozy se často chodí svlažit do moře, jeho žena zůstává raději na palubě.

Diskomfortem v plavkách to ale určitě nebude, jelikož Bruni tráví denně dvě hodiny cvičením a i ve čtyřiapadesáti letech je štíhlá snad stejně, jako když v 90. letech brázdila přehlídková mola s největšími hvězdami modelingu. Carla údajně dodržuje přísný režim, kdy střídá cvičení s jízdou na eliptickém kole a pilates.

Dvojice, která se dala dohromady během společenské akce v roce 2007 necelý měsíc po Sarkozyho rozvodu s Céciliou Attias (64), se na lodi vydala i na sousední ostrov Formentera, kde poobědvala v restauraci Moli de Sal na tamní Illetas Beach. Manželství jim evidentně i po čtrnácti letech kvete a o objímání a polibky nebyla nouze.

Dvojice má společně desetiletou dceru Giuliu. Carla pak z předešlého vztahu s rozhlasovým moderátorem Raphaelem Enthovenem ještě syna Auréliena (21). Sarkozy je čtyřnásobným otcem, má ještě tři syny, a to hudebního producenta Pierra (36), politika Jeana (31) a pětadvacetiletého Louise.

Reklama

Další články

Načítám