Hlavní obsah
Článek

Pippa Middleton (40) a James Matthews si pomalu zvykají na život v pěti. Sestra vévodkyně Kate se koncem června stala trojnásobnou maminkou a nyní vyšlo najevo pohlaví a jméno do poslední chvíle utajovaného potomka.

K Arthurovi (3) a Grace (1) přibyla podle magazínu People holčička, kterou pojmenovali Rose. Opět tak zvolili klasické jméno, nic extravagantního.

Pippa přivedla Rose na svět v nemocici St. Mary's Hospital v Londýně, kde se narodily i děti Kate a Williama. Porod se ale provalil až o pár týdnů později.

Manželé úspěšně tajili i třetí těhotenství. Zprávy o něm oblétly svět začátkem června, když se Pippa objevila během oslav platinového jubilea královny Alžběty II. v zelených šatech, pod nimiž se jí rýsovalo bříško.

Poslední snímky, na nichž se jí dme bříško ještě víc, pak pocházejí z poloviny června. Pippa si soukromí jinak bedlivě střeží.

Rose je v pořadí šestým vnoučetem Carole a Michaela Middletonových. Kromě dětí Pippy jsou také pyšnými prarodiči princů George (10) a Louise (5) a princezny Charlotte (8).

Reklama

Další články

Načítám