Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejobsazovanějších hereček v Latinské Americe Natalia Oreiro, která evropským divákům utkvěla v paměti především jako Divoký Anděl, v těchto dnech zažívá důležitý milník své profesní kariéry. Má totiž za sebou celosvětovou premiéru seriálu Svatá Evita, který produkovala Salma Hayek (57) a je k vidění na Disney+. Právě role první dámy Argentiny bere nádherná bruneta jako svou životní roli.

Děkuji Salmo, za tvá krásná slova a za to, že jsi mi dovolila být součástí tohoto krásného projektu,“ poděkovala Natalia Oreiro Salmě Hayek, která ji do role Evity po konkurzu vybrala.

Nabídku, aby Natalia hrála Evitu Perón, dostala už před několika lety. Tehdy ji ale odmítla, protože si myslela, že na nejslavnější ženu argentinské historie ještě není herecky dozrálá. Seriál Svatá Evita je natočený podle knižní předlohy spisovatele Tomáse Eloye Martíneze.

Natalia, která je maminkou syna Merlína Atahualpy, brala přípravu na roli velmi vážně.

„Měla jsem k dispozici spousty materiálu. Pomohli mi i v Muzeu Evity. Hluboce tuto ženu obdivuji za to, co udělala. Byla to velmi statečná žena v době, kdy se nedalo být statečný,“ řekla Natalia Oreiro, která stále vypadá fantasticky, stejně jako v dobách natáčení Divokého Anděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám