Hlavní obsah
Článek

Přestože je dodnes jedním z nejpřitažlivějších a jistě i nejobletovanějších hollywoodských herců, když už si nějaká žena získá jeho srdce, má velké štěstí. S rodákem z Malagy Antonio Banderasem (63) je to pak totiž běh na dlouhou trať. Poté, co v roce 2014 po osmnácti letech manželství oznámili odloučení s kolegyní Melanií Griffith, začal si s půvabnou finanční investorkou Nicole Kimpel. S tou je nyní ve spokojeném vztahu již osmým rokem.

Dvojice se příliš často ve společnosti neobjevuje, i tentokrát je fotografové zastihli tak trochu náhodou. Společně se totiž o víkendu účastnili hudebního festivalu Starlite ve španělské Marbelle, kde neskrývali nadšení z vystoupení zpěváka a kytaristy Joana Manuela Serrata.

Společně s nimi koncert sledovala i Nicolina sestra – dvojče Barbara Kimpel a několik španělských celebrit. Antonio měl na sobě světlé polo tričko a jeho partnerka pro změnu výrazné volné tričko zlaté barvy. Filmový Zorro či hvězda snímku Desperado na svých jednašedesát rozhodně nevypadá, a tak by jistě nikdo nehádal, že je mezi nimi celých 21 let rozdíl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám