Hlavní obsah
Článek

Tady budou padat žaloby! Ošetřovatel milovnice bílých fleků a větrníků Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) sice před časem slíbil, že už si dá pozor na jazyk a nebude kolem sebe všechny jen urážet, ale tentokrát slib nedodržel a střílel ze sebe jednu sprosťárnu za druhou. Nervy mu povolily poté, co v pondělí proběhlo první rozvodové stání, po němž svou ženu nazval ženským pohlavním orgánem. A zašel ještě dál. Přečtěte si, komu všemu vyhrožuje a jak drsně mluví o své manželce Darině Rychtářové (66).

Péče o nemocnou Bartošovou je jistě psychicky náročná, ale že se z jinak mírumilovného mužíka stane nekontrolovatelný chrlič sprosťáren, to by čekal asi jen málokdo. Josef Rychtář zkrátka neunesl tíhu situace, že se s ním žena skutečně rozvádí, a pustil si ústa na špacír.

„O rozvodu jsem samozřejmě věděl, záměrně jsem se ho nezúčastnil. Mám informace, že jste před soudem stál jako Kačer Donald a manželka vám podala informace. Moje žena teď zažije takovou válku, že válka Roseových proti tomu byla pohádka a pionýrský tábor,“ řekl redaktorovi Super.cz nejprve ještě relativně mírně. O tom, proč s rozvodem nesouhlasí a proč se ho nezúčastní, se prý písemně vyjádřil soudkyni. Samotná žádost o rozvod ho ale nenakrkla. To prý až lež jeho ženy, která na něj měla ušít boudu.

„Manželka měla v jedenáct hodin odjet do lázní. V deset hodin jsem ji odvezl na metro s tím, že na měsíc odjíždí do Teplic. A jako č***k z největších č***ků jsem jí na ně ještě dal. Kdybych věděl, co udělá za podraz, nedostala by ani korunu. Místo do lázní jela s prostitutkou právničkou k soudu. Proto jsem nas**nej. Je to prolhaná čubka. Tahleta svině má u mě vymydlíno,“ rozčílil se nekontrolovatelně Rychtář, u kterého prý žena definitivně skončila. Evidentně počítal s tím, že lázněmi svou ženu umlčel, zařídil oddálení rozvodu, a tak ho její účast u soudu nemile překvapila. A neodpustí jí to.

„Věřte mi, že jsem zásadový člověk. Co řeknu, to platí. A nehne se mnou nikdo, i kdyby se p***al. I kdyby přijel Klaus na bílém koni nebo ministr vnitra na oslovi, nehnou se mnou,“ uvedl. A aby toho nebylo málo, přidal trochu toho „vyhrožováníčka“.

„Pokud jí někdo bude nadávat do bláznů, na místě ho zabiju… Nechte Bartošovou na pokoji. Toho, kdo ji bude otravovat, uškrtím vlastníma rukama jako potkana. Možná to odnesu, možná si zase půjdu sednout do výkonu trestu, ale udělám to,“ dodal v zápalu spravedlivého rozhořčení Josef Rychtář.

V pondělí tomu všemu nasadila korunu sama Iveta, když pohnutým (a snad ne léky či pitím ovlivněným) hlasem ve VIP zprávách přísahala na boha a na život syna Artura, že nebumbá, a zároveň prosila novináře, aby jí dali pokoj. Asi do doby, než se jí bude po slávě stýskat a pozve si je, tak jako vždy, domů do obýváku, aby se pochlubila novým účesem...

Reklama

Další články

Načítám