Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dnešní první rozvodové stání Josefa Rychtáře (65), ošetřovatele Ivety Bartošové (†48), a Dariny Rychtářové (66) se obešlo bez emocí. Až po něm to začalo pořádně vřít! Dokonce tak, že Rychtář ženu označil jako ženský pohlavní orgán.

Do soudní síně u soudu pro Prahu - východ v patnáct hodin dorazila ale jen paní Darina s advokátkou. Rychtář nikoliv. „Na rozvodu trvám. Pepa mě ráno doprovodil na vlak směrem lázně, cestou jsem si odskočila k soudu,“ řekla Super.cz manželka říčanského živnostníka.

Vyrovnaná, o šestnáct kilo lehčí Rychtářová, jíž život bez Pepy mlátičky evidentně svědčí, požádala hned zkraje soudkyni o vyloučení veřejnosti. Ta jí proto vyhověla. Soudní jednání trvalo hodinu a dvacet minut, další bude v nejbližších měsících následovat. „Necítím se úplně dobře, byli jsme spolu osmadvacet let,“ řekla pak Rychtářová našemu redaktorovi. S manželem prý v pondělí o rozvodu nehovořili. „V neděli mi jen řekl, že tam nepůjde, a dnes mě vyprovodil na vlak,“ uvedla stručně Rychtářová. Její manžel evidentně do poslední chvíle nevěřil, že žena svou žádost o ukončení manželství nezruší.

Rychtář za sebe neposlal ani advokáta. Soudkyni pouze odeslal své vyjádření, které se ale nedá brát v potaz a proto bude ochránce Ivety Bartošové znovu obeslán. Ten na dotaz novinářů do telefonu nejdříve rádoby překvapeně tvrdil, že o jednání nevěděl, na dotaz Super.cz pak zareagoval, jak nejlíp umí. „Vezměte si tu moji p**u a jděte světem,“ uvedl Rychtář.

Připravujeme další informace.

Reklama

Další články

Načítám