Hlavní obsah
Článek

Když fotil do kalendáře projektu Anděl mezi zdravotníky, byl zpěvák a herec Peter Pecha (34) jedním z aktérů, kteří "vyfasovali" snímek v plavkách. Za postavu se představitel Rockyho nebo Tarzana stydět opravdu nemusí. Pravidelně na ní maká, už právě kvůli rolím tohoto typu, kdy muskulaturu ukazuje i na jevišti.

Protože s manželkou Kateřinou Pechovou (37) nazkoušeli hru Svatební cesta do Jiljí, podle které byl natočen i film, kde mohli diváci v plavkách vidět dokonce Josefa Abrháma (†82) a Libuši Šafránkovou (†68), zajímalo nás, zda trénovali fyzičku aktuálně i kvůli tomu. Divačky a diváci ale budou možná zklamaní.

"U nás to na plavky nevypadá. Máme totiž plavecký úbor i s vestou. Už proto, že v době, kdy film vznikl, povinná výbava pro vodáky neexistovala, zatímco teď musí mít správně i helmy. Ty tedy máme taky, i když na kola," prozradil Pecha. "Není to kopie filmu, i když je to podle stejné hry. Máme to ale přenesené do současnosti, takže budeme mít i mobilní telefony," upřesnil Peter a v našem rozhovoru se rozpovídal i o tom, proč sám vlastně na vodě nikdy nebyl.

Reklama

Další články

Načítám