Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová vzala název akce, na níž vystupovala, opravdu vážně. Když se objevila na pódiu při show Sexy liga, zúčastněné modelky, které hrály exhibiční turnaj v ragby, byly jejím dekoltem zcela zastíněny. Marta jej předvedla v celé kráse, neboť jí z výstřihu vykoukl i pořádný kus krajkové podprsenky.

Marta si na velké dekolty nepotrpí, o to víc na vystoupení šokovala. Zpěvačka, která obvykle na pódium přichází v kalhotách a v topu, si oblékla svůdné rudé zavinovací šaty a dala vyniknout všem svým lepým křivkám, včetně pořádných čtyřek.

Martě se podobné faux pas povedlo už podruhé. Nezapomenutelná byla scéna, kdy jí předloni v přímém přenosu soutěže Česko Slovensko má talent dokonce vypadla ňadra z korzetu, protože se neuhlídala při výskocích. I tentokrát se stalo neposedné Martě skákaní téměř osudným. Naštěstí ale měla aspoň podprsenku, která jí prsa udržela na místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám