Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dceři bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy a jeho ženy Michelle je už čtyřiadvacet. Narozeniny navíc slaví na americký Den nezávislosti 4. července. A jak je vidět, Malia Ann Obama dospěla v opravdu krásnou mladou ženu, která dbá o svou postavu zdravým životním stylem.

O víkendu ji zastihli fotografové během ranní procházky v kalifornském Brentwoodu s kamarádkou, kterou vzaly svižným tempem, aby nastartovaly metabolismus na celý den. Malia vypadala senzačně v černých legínách a sportovní podprsence a od profesionální fitnessky či cvičitelky byla k nerozeznání.

Malia ovšem není jen půvabná, ale i inteligentní. Do Los Angeles se přestěhovala loni poté, co vystudovala Harvard a svou budoucnost vidí v psaní scénářů.

Letos v březnu herec a scénárista Donald Glover (38) prozradil, že dal Malii první zakázku, a to napsat scénář k přípravovému seriálu, který je údajně o ‚postavě typu Beyoncé‘, přičemž herec Maliu označil za úžasně talentovanou a opravdu soustředěnou na práci. Glover tak věří, že má bývalá 'první dcera' v tomto odvětví slibnou budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám