Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Kepka (42), kterého si všichni pamatují jako neposedného Honzíka Majera z pohádky o princezně Arabele, si své soukromí střeží. Teď ale udělal výjimku a pochlubil se svou překrásnou přítelkyní Alenou Matůšovou.

Ondřej nejenže odtajnil svou lásku, ale také prozradil, jak se seznámili. „Seznámili jsme se kuriózně. Protože Alenka pracuje v pojišťovně, byla mi doporučena na změnu pojistky,“ smál se Kepka, kterého zítra čeká v Paláci knih Luxor vernisáž fotek, které vyšly v knize Soukromé album. Ta bude spojená s prezentací 2 DVD Ondřejova filmová škola, jež je videoučebnicí, která vznikla spolu se stejnojmenným seriálem.

Kepka také vysvětlil, že mu jeho přítelkyně, která pochází z jižní Moravy a má vzdělání v oblasti práva a mediální komunikace, pomáhala zrealizovat nové projekty. „Alena není typický úředník, má umělecké cítění a překvapivě dobře fotí. Dokonce fotka na zadní straně titulu mé knihy Soukromé album je od ní. Překvapila mne i nápadem na titul DVD Ondřejova filmová škola. Celá kompozice je její nápad. Jinak fotku pak vyfotografoval kameraman Josef Špelda,“ dodal Kepka, který pracuje na scénáři ke slavnostnímu předávání Cen Thálie, jež bude letos 24. března režírovat.

Reklama

Další články

Načítám