Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Julia Fox (32) má za sebou jen jednu zajímavější roli v dramatu Drahokam, ale zato se stala převoznicí po rozpadu manželství Kanyeho Westa s Kim Kardashian. Jeho přítelkyní byla sice pouhý měsíc, ale mediální pozornost se jí natolik zalíbila, že od té doby nosí na veřejnosti naprosto neuvěřitelné modely nebo klidně pouze spodní prádlo, aby zaujala.

Ovšem to, co si na sebe vzala během čtvrteční jízdy po klubech v New Yorku s blond kamarádkou Christine Quinn, překonalo všechny dosavadní outfity. Julia se vtěsnala do kožených černých téměř až motorkářských kalhot, které měly dozajisté ten nejnižší sed, jaký jste kdy viděli. K nim si vzala jen úsporný bikinový vršek, nejspíš aby se v kalhotách úplně neupekla.

Vedle své o rok starší kolegyně Christine, jež proslula jako realitní makléřka v pořadu Makléři z Hollywoodu a následně získala několik menších rolí ve filmech a jiných pořadech, tak působila jako pěst na oko. Quinn totiž noční tah pojala zcela v jiném gardu a ve volánkových žlutých šatech byla zase jako bonbonek. Dámy se pak celé nadšené nakrucovaly před fotografy a předvedly i menší polibek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám