Hlavní obsah
Článek

Kdo není online, ten jako kdyby nebyl. Denně Facebook, YouTube, stahování filmů a muziky… kdo by to neznal. A na to všechno se vám hodí opravdu spolehlivý a stabilní internet. Víme, kde ho můžete nakoupit opravdu výhodně. Podívejte se na naše tipy.

Nejpoužívanějším typem připojení je ADSL/VDSL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte opravdu stabilní a spolehlivé připojení bez výpadků a s non-stop technickou podporou, uděláte dobře, když se rozhodnete pro technologii ADSL/VDSL. Jde o velmi spolehlivý typ připojení dostupný na 98 % území. Bezkonkurenčně nejpoužívanějším ADSL/VDSL internetem je internet od O2. Ten teď v akci pořídíte už od čtyř set korun měsíčně. Navíc teď platí časově limitovaná nabídka: WiFi modem v hodnotě přes 1500 Kč dostanete jen za jednu korunu, a to navždy – není nutné jej vracet.

Neplatíte žádný paušál za pevnou linku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přestože se to moc neví, ADSL/VDSL internet už dnes pořídíte i bez dalších poplatků za pevnou linku. Zatímco dříve jste tak museli platit zvlášť paušál za pevnou linku, kterou jste ani nepoužívali, dnes už můžete platit jen za internet, bez poplatků za pevnou linku. Například O2 nabízí tarif Internet Optimal s rychlostí stahování dat až 16 Mb v časově limitované nabídce jen za 500 Kč/měsíčně, bez jakýchkoliv dalších poplatků za pevnou linku.

Bojíte se limitů na množství stažených dat? Není se čeho bát!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli jste si až dosud mysleli, že na vašem připojení k internetu musí být nastaven limit na množství stažených dat, pak vězte, že je to mýtus. Zmiňované připojení k internetu od O2 – mimochodem, nejpoužívanější připojení v Česku – je bez omezení množství přenesených dat. Můžete tak stahovat filmy, muziku, fotky a další velké soubory, aniž byste se museli bát, že vám bude připojení omezeno nebo budete platit další poplatky.

Nenechte si ujít poslední šanci získat k internetu televizi jen za 150 korun měsíčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslední dnešní tip je digitální televize O2 TV. Tu teď můžete získat k ADSL/VDSL internetu od O2 za příplatek jen 150 korun měsíčně, pokud si obě dvě služby pořídíte společně jako nový zákazník. Set-top box vás přitom bude stát každý měsíc jen jednu korunu. Celkem tak za internet až 16 Mb/s a televizi zaplatíte jen 650 korun měsíčně. Modem samozřejmě dostanete za korunu. Tuto skvělou nabídku přitom můžete využít již jen několik posledních dní – do 29. 2. 2012.

Další články

Načítám