Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská hvězda Dolph Lundgren (64), která vystřelila do hereckých výšin v roce 1985 po své ikonické roli sovětského boxera Ivana Draga v Rockym IV., se i po šedesátce udržuje v bezvadné kondici. Velkou motivací a motorem je mu jistě i o téměř čtyři dekády mladší přítelkyně Emma Krokdal, která je osobní trenérkou.

Profesionální norsko-americká trenérka, fitness nadšenkyně a influencerka je dokonce o něco mladší, než hercova dcera Ida, kterou má Dolph z manželství s Anette Qviberg. Kromě ní má pak ještě dvacetiletou dceru Gretu.

Filmový drsňák randí se sexy brunetkou od roku 2019 a hned následující rok ji požádal o ruku. Na svatbu sice zatím nedošlo, ale páreček se bez sebe pomalu nehne na krok a jelikož je pro oba vášní sport a cvičení, téměř denně spolu tráví čas v posilovně v Beverly Hills.

Emma si navíc skvěle rozumí s jeho dcerami, často především s Idou zajdou společně na oběd nebo herce všechny doprovází na filmovou premiéru. Naposledy se s nimi Lundgren pochlubil přesně před měsícem na promítání animovaného snímku Mimoni 2: Padouch přichází, kde Dolph propůjčil svůj hlas postavě Svengeanceho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám