Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Zemanová, která se umístila jako čtvrtá ve třetí řadě SuperStar, podstoupila po táhlých zdravotních problémech operaci. Sympatické zrzce, která jako jedna z mála tehdejších finalistů dál figuruje na hudební scéně,  diagnostikovali prekarcinom děložního čípku. "Byla jsem v šoku, vždyť je mi teprve dvaadvacet," svěřila Bára.

Operaci děložního čípku Zemanové provedli ve Fakultní nemocnici v Plzni. "Zákrok to nebyl náročný, ale musím chodit na pravidelné kontroly.  Ze začátku jednou za dva až tři měsíce," vysvětlila Bára.

Žádnou rekonvalescenci po operaci podstupovat sice nemusela, s bujarým životním stylem to už možná poněkud přehání.  „V sobotu jsme zahajovali v Krnsku jarní Navostro tour s kapelou Rybičky 48, ale zas tak zvostra jsme to nevzali. Nezapírám, že pár drinků na koncertě padlo, ale operace, kterou jsem podstoupila, nebyla nijak komplikovaná, takže v tom problém nevidím,"  tvrdí Zemanová, která na turné představila svůj nový singl Rock’N’Roll.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám