Hlavní obsah
Článek

Lauren Goodger přišla začátkem měsíce o novorozenou dceru Lorenu. Holčička zemřela několik okamžiků po narození a příčina její smrti doposud není známá. Televizní hvězda, známá z reality show TOWIE, proto trvá na pitvě, aby pochopila, co se přesně stalo, a především sama našla klid.

„Domnívají se, že jí byl omezen přísun kyslíku, protože na pupeční šňůře byly dva uzlíky, ale normálně mohou děti dýchat i tak. Proto potřebuju pitvu. Musím znát příčinu smrti, jinak se zblázním,“ uvedla v rozhovoru pro deník The Sun.

Lauren plánovala rodit doma do vody jako s prvorozenou dcerou Larosou, ale během kontrakcí holčičce přestalo bít srdíčko, a tak ji převezli do nemocnice.

Po dvouhodinovém porodu, který dle slov Lauren proběhl bez komplikací, se zhruba 10 doktorů zoufale snažilo holčičku oživit. Bohužel bez úspěchu.

„Charlie byl úplně zoufalý. Křičel, ať zachrání jeho dítě,“ popsala stav svého partnera Charlese Druryho. Moje porodní asistentka byla se mnou, řekla mi, že bude v pořádku. Myslela jsem, že všechno bude dobré.“

„Myslela jsem, že jí tep naskočil, nevím, proč mi řekli, že jo. Možná to byl jen nějaký tik od adrenalinu. Bylo to strašné. Seděla jsem ve zkrvavených prostěradlech celé hodiny. Ptali se mě, jestli se chci osprchovat, a já řekla, že jo, ale nemohla jsem se pohnout. Jenom jsem tam seděla v šoku.“

Lauren, která vychovává s partnerem také roční Larosu, dodala, že její holčička vypadala po porodu, zkrátka jako když spinká. Přiznala také, že se ze ztráty nikdy nevzpamatuje.

„Nikdy se přes to nedostanu, ale naučím se žít s Lorenou v srdci. Bude se mnou napořád a jednou se zase shledáme. Moc tě miluji,“ vzkázala zesnulé dcerce v postu, kterým oznámila její úmrtí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám