Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý český fotbalový záložník a současný manažer české fotbalové reprezentace Vladimír Šmicer se nezdá. Poté, co kvůli zraněním musel v roce 2009 ukončit sportovní kariéru, začal fušovat i do módy. Začínal jako model na přehlídkách a teď se stal i módním návrhářem.

Šmicer se podílel na navrhování nových dresů pro českou repre. "Vycházel jsem ze svých zkušeností z hřiště i z mola," řekl s úsměvem Super.cz Šmicer, jehož modely předvedli jako oživlé sochy na Karlově mostě fotbalisté Václav Pilař a Tomáš Pikhart. "Kluci byli fakt dobří. Já se na přehlídkách cítil hodně nesvůj, i když publikum nikdy nebylo tak početné jako na fotbalovém stadionu," svěřil.

Co se týče dalšího působení v oblasti módy, Šmicer se ho úplně nezříká. "Myslím, že bych mohl ve sportovních kolekcích poradit s materiály nebo se střihy. Ale že bych sám navrhoval? No, nikdy neříkej nikdy. Zatím se ale naše přední módní návrhářky bát nemusejí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám