Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (50) posunul vztah se svojí krásnou přítelkyní Helenou. Po třech letech, co jsou spolu, se k němu stěhuje. Je to snad poprvé, co bydlí v jedné domácnosti natrvalo se ženou. "Jsme spolu tři roky, už to bylo buď, anebo. Moje svoboda po letech končí," řekl Super.cz Vojtko.

Helena žila v Ostravě a s Marianem se navštěvovali. Pracovala tam jako lékárnice. "Helena dala výpověď v Ostravě v práci a našla si práci v Praze. Dělá to samé, jen v jiném městě. Teď ji učím pražský dialekt. Výraz "chcu" musí skončit," prozradil se smíchem Vojtko.

Hlavní je teď vyřešit, kam s oblečením a věcmi partnerky Heleny. "Nemám nafukovací dům. Krabic je tam víc než mých věcí. Asi budu muset koupit novou skříň," upřesnil.

S Helenou si do domácnosti nastěhoval i jejího psího miláčka. "Pes je malinkatý, já ho přes den ani nevidím. Je to čivava. Tak jsem svolil, že i ona může k nám," smál se.

Zatím společná domácnost klape. "Pohádali jsme se jen jednou. Uvidíme, jak to bude v budoucnu. Zatím si to užíváme a po letech netrávím večery na zahradě u vína sám," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám