Hlavní obsah
Článek

V sobotu se v okázalé Winchesterské katedrále v Anglii konala svatba lady Tatiany Mountbatten, jejímž otcem je 4. markýz z Milford Haven George Mountbatten - bratranec zesnulého chotě královny Alžběty II. Prince Philipa. Dvaatřicetiletá kráska, která je rovněž úspěšnou jezdkyní na koních, stanula před oltářem se svou láskou a letitým kamarádem Alexanderem Dru.

Lady Tatiana měla dle tradic před vstupem do katedrály obličej zahalený závojem, ženicha se přitom fotografům v tento velký den zachytit nepodařilo. Koho ovšem naopak zvěčnili mezi svatebními hosty byla Cressida Bonas, bývalá přítelkyně prince Harryho, která zvolila sytě růžovou plisovanou sukni, bílý top s hlubokým výstřihem, černé sáčko a vínové sandálky. Vzdušný účes pak doplnila o červenou květinovou čelenku.

Den D pro lady Tatianu a Alexandera přezdívaného ‚Alick‘ nastal šest měsíců po jejich zásnubách, které proběhly romanticky na vrcholku hory ve švýcarském městečku Verbier. Z tohoto výjimečného momentu sdílela lady Tatiana i několik snímků na svém Instagramu, přičemž právě Cressida byla mezi prvními gratulanty.

Obě dámy jsou totiž příbuzné. Cressida si před dvěma lety vzala investora v realitách Harryho Wentwortha-Stanleyho, jehož maminka Clare je současnou ženou nevěstina otce markýze George Mountbattena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám