Hlavní obsah
Článek

Mladinká modelka původem ze Zlína dobývá módní mola světových návrhářů. V Česku je sice ještě neznámá, každopádně ve světě už o sobě dává pořádně znát! Eliška Havlíková zazářila na pařížském týdnu módy tak, že si ji světový módní dům Hermés vybral pro celosvětovou kampaň.

Před pár dny Eliška předváděla pro návrhářské duo Dolce&Gabbana v rámci jejich módní show Alta Moda. Přehlídka se konala na Sicílii a nenechaly si ji ujít ani hvězdy jako jsou například zpěvačka Mariah Carey, herečka Emma Roberts, nebo světoznámá obchodnice a maminka klanu Kardashian-Jenner Kris Jenner.

„V modelingu je důležité, aby tvář byla vždy něčím zajímavá, odlišná. Jsem si jist, že Eliška zaujala světové návrháře právě svým nezvykle tvarovaným obočím, které upoutá pozornost každého, kdo se na ni podívá. V momentální chvíli pro Elišku řešíme další zajímavé kontrakty se světovými agenturami a věříme, že toho o ní ještě hodně uslyšíme,” řekl Super.cz ředitel agentury PURE Model Management Roman Holárek, která Elišku zastupuje.

Pod sebou má také Barboru Fialovou, světovou tvář Gucci nebo topmodelku Pavlínu Němcovou. „Díky našemu týmu a scoutům, kteří se starají o neustálý přísun nových tváří, jsme schopni objevovat takové dívky jako je třeba Eliška, Barbora, nebo další nadějné tváře, které momentálně zastupujeme a pracujeme s nimi na zajímavých zakázkách po celém světě," dodal Holárek.

Reklama

Další články

Načítám