Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavlína Mourková patří neodmyslitelně k dětským hvězdám československých filmů. Jako holka se proslavila rolí v komedii Jak se točí Rozmarýny. Dnes již legendární scéna, ve které jí oholili hlavu, pro ni byla velmi traumatizující. „Ta moje reakce tam je reálná, já jsem fakt brečela, protože ve dvanácti letech jsem prostě chtěla být hezká pro kluky,“ řekla Super.cz herečka.

Kvůli oholené hlavě zažívala i následující týdny po natáčení občas nepříjemné situace. „Pamatuji si, že jsem často a ráda chodila do bazénu a tam jsem skákala do vody. Různé maminky pak ode mě odháněly ostatní děti, protože tehdy bylo neobvyklé, že by dítě bylo dohola, a já jsem působila, že mám vši, a proto mě museli oholit. Maminky z toho šílely,“ dodala Pavlína.

Sympatická herečka, kterou dnes můžete vídat na prknech pražského Divadla Radka Brzobohatého, je matkou dvou synů. Sama ale nikdy nechtěla, aby potomci šli v jejích šlépějích a stali se dětskými hvězdami. „Ne, kluky jsem k tomu nevedla a oni sami ani nechtěli. Je fakt, že Matěj v jednu chvíli chodil do dramaťáku, ale brzo ho to přestalo bavit, tyhle ambice neměli.“

Pavlínu Mourkovou brzy diváci opět uvidí na televizních obrazovkách, a to v novém seriálu Agrometal, který připravuje televize Prima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám