Hlavní obsah
Článek

Populární anglická modelka, moderátorka a kdysi i herečka Kelly Brook (44) by se podle britských médií měla do pár týdnů vdát. Svatební přípravy jsou v plném proudu a už začátkem minulého měsíce spolu se svým nastávajícím Jeremym Parisim údajně hledali vhodné lokace pro jejich velký den v Itálii, odkud její milý pochází.

Ve čtvrtek fotografové modelku zastihli při cestě do studia rádia Heart v Londýně ve skvělé náladě. Kelly si stále upravovala vlasy a možná se tak trochu chtěla pochlubit zásnubním prstenem, který od Jeremyho dostala.

V letních šatech s drobnými kvítky se spadlými rameny snad ještě víc vyniklo její bujné poprsí, které Kelly pomohlo stát se britským sexsymbolem. Brook si k němu totiž nemusela dopomáhat plastickou chirurgií, ale je čistě dílem přírody.

Přestože Kelly má za sebou několik vážných vztahů například s hercem Jasonem Stathamem, ragbistou Thomem Evansem, trenérem Davidem McIntoshem či hercem z Titanicu nebo Mumie Billym Zanem (56), s nímž byla i zasnoubená, před oltářem bude ve svých dvaačtyřiceti stát poprvé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám