Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuplyne týden, aby Britney Spears (42) neobohatila sociální sítě o odhalené snímky. Koneckonců u fanoušků sklízí úspěch, tak co by ne. Tentokrát potěšila sledující fotkami, na nichž je nahoře bez, pouze v kalhotkách, a poprsí si svůdně svírá v dlaních.

K tomu později pro velký úspěch přihodila ještě video a nutno konstatovat, že měla při jeho tvorbě co dělat, aby jí nevykoukly bradavky.

Britney je na snímcích a videu vidět nenalíčenou a moc jí to sluší. Vypadá odpočatě a spokojeně.

Po vyčerpávajících líbánkách se Samem Asgharim se Britney zatím věnuje hlavně sociálním sítím místo slibované muziky. Po nabytí svéprávnosti se nechala slyšet, že pro fanoušky přichystá novou hudbu. Zatím ale kde nic tu nic.

Zpěvačka s koncertováním a tvorbou sekla kvůli nucenému opatrovnictví. Opatrovníkem byl její otec Jamie, s nímž se kvůli věci soudila. Loni v soudní bitvě zvítězila, když se její otec opatrovnictví vzdal.

Hned na to se Britney zasnoubila, a dokonce s partnerem čekali společného potomka. O toho ale bohužel v počátku těhotenství přišla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám