Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Značka luxusního spodního prádla Agent Provocateur představila reklamní spot pro svou nejnovější kolekci nazvanou Provocation Nation, kterou chce dokázat, že ženská energie nezná mezí.

Aktuální kolekce si klade za cíl povzbudit ženy a oslavuje je jako bohyně slunce. Jako představitelky těchto neohrožených a inspirativních žen vybrala desítku dam, které jsou ve svém oboru výjimečné.

Ve svůdném prádle ale můžete obdivovat například křivky boxerky Avril Mathie nebo americké modelky a módní návrhářky Susan Holmes (50), jež je partnerkou baskytaristy z Guns N‘ Roses Duffa McKagana (58). Společně s ní se v kampani objevují i jejich dvě překrásné dcery – čtyřiadvacetiletá hudebnice Grace McKagan a o dva roky mladší Mae Marie McKagan.

Britská značka Agent Provocateur byla založena v roce 1994 synem slavné návrhářky Vivienne Westwood Josephem Corrém a jeho tehdejší ženou Serenou Rees. V minulosti byly tvářemi kampaní například Kylie Minogue, Kate Moss, Maggie Gyllenhaal či Daisy Lowe.

Reklama

Další články

Načítám