Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sienna Miller (40) si užívá únik do dovolenkového ráje Saint-Tropez se svým zajdou. O 15 let mladší model Oli Green jí dělá společnost na jihu Francie a je vidět, že si ji herečka užívá.

Spolu se oddávají vodním radovánkám, vyráží na člunu a doprovází je také hereččina desetiletá dcera Marlowe, kterou má s hercem Tomem Sturridgem.

Sienna randí s Olim už několik měsíců. Velmi zamilovaně působili například nedávno na Wimbledonu. Zdá se, že je zase spokojená.

Herečce doposud štěstí v lásce příliš nepřálo. Byla už celkem třikrát zasnoubená, ale ani jednou nedošla k oltáři. Což je, jak sama říká, lepší, než aby byla třikrát rozvedená.

„Měla jsem zlomené srdce a věděl o tom celý svět. Nikdy jsem nesnila o svatbě. Byla jsem párkrát zasnoubená, ale nikdy vdaná. Ale myslím, že je to lepší než tři rozvody,“ zavtipkovala dokonce během rozhovoru pro magazín DuJour.

Poslední zásnuby s Lucasem Zwirnerem proběhly začátkem roku 2020 po ročním vztahu. V září toho roku ale přišel rozchod. V minulosti byla zasnoubená s herci Judem Lawem (2004) a Tomem Sturridgem (2012), s nímž má dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám