Hlavní obsah
Článek

Patnáctiletá Madonnina dcera Lourdes Leon je po tatínkovi exotického vzhledu, díky čemuž se vždy mohla chlubit výraznýma tmavýma očima a hlavně hustou hřívou havraních vlasů. Jenže právě o tu teď z části přišla. Jak je zřejmé z jejích posledních fotografií, Lourdes si vyholila vlasy na pravém boku hlavy, což ještě podtrhla staženými vlasy do ohonu.

Lourdes, kterou má Madonna se svým dřívějším fitness trenérem Carlosem Leonem, jenž je původem z Kuby, byla se svou maminkou k vidění minulý týden na letišti v Los Angeles. V sobotu pak navštívila přednášku o kabale spolu s matkou a jejím pětadvacetiletým přítelem Brahimem Zaibatem.

Těžko říct, co na její nový ‚sestřih‘ řekla samotná Madonna, ale její dcera se jí nejspíš předtím o radu ani neprosila. Nedávno totiž slavná zpěvačka přiznala, že nemá před dcerou autoritu a že si Lourdes dělá, co chce. Nejvíce patrné je to pak v oblasti módy. Madonně se totiž často zdá, že jsou outfity její dcery příliš odvážné... Lourdes se prý na ni ale vždy jen podívá se slovy: „To je ale tvůj odkaz,“ s narážkou na její proslulé téměř vše odhalující modely z minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám