Hlavní obsah
Článek

Slavná anglická rodinka v čele s Victorií (49) a Davidem (48) si dál užívá luxusní dovolenou na Sardinii, kam se před několika dny přesunula z chorvatského Dubrovníku, kde rovněž všichni brázdili moře na jachtě. Tentokrát si ovšem pronajali skutečný klenot, jehož týdenní pronájem vyjde na 1,6 milionu euro, tedy přes 39 milionů korun. Jeden z nejstabilnějších slavných párů se na ní oddával slunci i vodním radovánkám a předvedl, v jak perfektní je formě!

Kdo si myslel, že Victoria je doslova kost a kůže, možná mnohé překvapí, že je sice velmi štíhlá, ale o žádné kostnaté vyzáblině nemůže být řeč. Naopak se pyšní pevnou postavou, svalnatými rameny a pažemi a sexy kulatým pozadím. Vymakaná postava jejího muže je pak kapitola sama pro sebe. David je zkrátka pořád kus.

Na palubě nechybí kromě několika rodinných přátel a dalších příbuzných ani jejich dcera Harper a nejmladší syn Cruz, jenž si přizval i svou novou lásku Tanu Holding. Tu neustále zahrnuje pozorností a také se před ní tak trochu předvádí… Jednou je to na vodních lyžích, pak se zase prohání na skútru…

Je vidět, že když už si slavní manželé udělají v nabitém diáři volno, umí ho využít na sto procent!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám