Hlavní obsah
Článek

V seriálu Cesty domů dnes rozhodně nebude nouze o pořádné napětí. Zapotí se hlavně Ladislav Potměšil (66) v roli Petra Kosíka, kterého bude ohrožovat rozzuřený bojový pes.

I přes nebezpečné scény se psem bojového plemena si Ladislav Potměšil natáčení již stého dílu seriálu velmi užíval. Stejně jako Pavel Soukup (63), jehož policejní kapitán Vejnar se stejně jako Potměšilův Kosík na obrazovkách objevuje od samého začátku. „Překvapuje mě, že už se vysílá stý díl, rok a půl s Cestami domů mi docela utekl. A velmi příjemně. Myslím, že stovka je dobrý důvod k oslavě a doufám, že se dočkám i druhé stovky,“ řekl Soukup.

Radost má i režisér seriálu Jiří Adamec (76), který přislíbil, že v jubilejním díle, kterého se diváci Prima family dočkají již dnes večer, nebude o zajímavou podívanou nouze. „V každém díle je nějaké překvapení, na které se mohou diváci těšit, a i ve stém díle bude na co se dívat. A to, že se v něm stanou i některé věci, které zásadním způsobem zahýbají vztahy postav, je příjemný bonus navíc,“ řekl režisér Jiří Adamec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám