Hlavní obsah
Článek

Anglická herečka Danniella Westbrook (48) je zářným příkladem celebrity, která se stala slavnou příliš brzy na to, aby to zvládla ustát. S kokainem začala koketovat už ve čtrnácti v klubech a když v šestnácti získala roli v populárním seriálu EastEnders, vše se rozjelo ve velkém. Léta užívání drog se dramaticky podepsala na jejím vzhledu. Herečka, jež má za sebou už několik operací nosu, nedávno podstoupila rekonstrukci obličeje a její výsledek předvedla na udílení cen Lifestyle Awards 2022 v Londýně.

Matka dnes pětadvacetiletého Kaie a jednadvacetileté dcery Jodie na akci dorazila v dlouhých třpytivých šatech s holými zády a vypadala velice elegantně. O několik snímků ze schodiště hotelu Landmark, kde se akce konala, se podělila i samotná herečka na Instagramu.

Příběh Dannielly není nijak veselý. V šestnácti získala roli v populárním nekonečném seriálu EastEnders, která jí jako teenagerce zajistila slávu, a především finanční nezávislost. Kokain se stal jejím prokletím, propadla mu v takové míře, že prakticky přišla o nosní přepážku a důsledkem osteoporózy se jí propadaly lícní kosti. Herečka tak skončila se zdeformovaným obličejem, který se jí plastičtí chirurgové snažili dát dohromady už několikrát.

Westbrook v letech 1991 až 1995 tvořila pár s hlavním zpěvákem skupiny East 17 Brianem Harveym. Svého syna počala s Robertem Fernandezem v roce 1996. O dva roky později si po osmitýdenním románku vzala řidiče dodávky Bena Morgana, rozvedli se po devíti měsících.

Obchodníka Kevina Jenkinse si herečka vzala koncem roku 2001, čtyři měsíce po narození jejich dcery. Nějaký čas se snažila vést spořádaný rodinný život, ale nakonec ji opět přemohla závislost. Její následující 'vztahy' ani nestojí za zmínku. Většinou skončily během několika týdnů.

V roce 2019 herečka promluvila v televizním pořadu The Jeremy Kyle Show o svém pokračujícím užívání drog. Moderátor jí následně zařídil, aby nastoupila do léčebny. Westbrook později uvedla, že jí tím Kyle zachránil život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám