Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh italské televizní osobnosti Elettry Miury Lamborghini (28) je asi snem mnoha slečen. Poté, co se díky reality show dostala do povědomí lidí, dokázala chopit příležitost za pačesy a zkusila to i jako zpěvačka. V roce 2019 se stala dokonce porotkyní italské verze pěvecké soutěže The Voice. Téhož roku se pak zasnoubila s jedním z nejlepších DJů světa Afrojackem (34), jehož o rok později v Itálii u jezera Como pojala za manžela.

Na sexy Elettru a jejího slavného muže byste aktuálně mohli narazit na plážích řeckého ostrova Mykonos, kde tráví dovolenou. A zatímco dánský DJ s původním jménem Nick Leonardus van de Wall se každou chvilku chodil svlažit do moře, jeho žena hlavně chytala bronz na lehátku.

V červených bikinách ostatně předvedla, na co asi svého muže, který randil v minulosti i s Paris Hilton, utáhla. Elettra, jež je vnučkou zakladatele slavné automobilové značky Lamborghini, má kromě bujného poprsí i oblý zadeček, se kterým umí i pořádně twerkovat. Navíc si obě půlky nechala ozdobit nepřehlédnutelným tetováním. Není divu, že jejího muže pohled na ni dokáže rozparádit a neustále si ji hýčká doteky a polibky.

Reklama

Další články

Načítám