Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejznámějších topmodelek současnosti Bella Hadid (27) byla ve středu při odchodu z focení na Manhattanu jako '2 v 1'. V obličeji v brýlích s rudými obroučkami vypadala jako přísná paní učitelka a od krku dolů zase jako rozverná provokatérka, pro kterou je spodní prádlo sprosté slovo.

Brunetka, jež je podle vědců a jejich měřítka ideálu krásy dle symetrie obličeje majitelkou nejdokonalejší tváře na světě, se oblékla velmi sportovně – vystačila si s krátkým tričkem, teplákovou soupravou a sportovní taškou přes rameno. Přesto na sebe poutala víc pozornosti, než možná zamýšlela, právě kvůli absenci podprsenky. A to je její poslední kampaní propagace nové kolekce spodního prádla pro Victoria's Secret...

Bella, jež patří spolu se starší sestrou Gigi Hadid mezi desítku nejlépe placených modelek světa, je v jednom kole, ale čas na společné chvíle či dovolenou se svým přítelem Marcem Kalmanem, si i tak dokáže najít. Naposledy se spolu ruku v ruce objevili v Paříži, kde si užívali nákupy. V červnu si pak užili pobyt v Karibiku, kde Marc pořídil své milé několik sexy snímků, o které se podělila se svými téměř 54 miliony sledujících.

Bella s Marcem randí od loňského roku, před ním si jejích půvabů měl možnost užívat model Jordan Barrett, rapper Drake či zpěvák The Weeknd. Románek má za sebou i s modelkou Stellou Maxwell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám