Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Maya Hawke (24) před několika dny uvedla žhavý videoklip ke své písni Thérèse. Málokdo o dceři Umy Thurman (53) a Ethana Hawka (51) ví, že je také zdatnou zpěvačkou.

K písni, která pochází z jejího připravovaného alba Moss, natočila klip, k němuž už v úvodu přidala varování, že jde o explicitní materiál nevhodný pro zraky dětí a mladistvých. I YouTube, kde si jej můžete přehrát, ho zpřístupnil až od 18 let.

A Maya neváhala jít donaha, jak se můžete přesvědčit také v naší galerii. Scény s nádechem erotiky vystřídají záběry na polonahé dívky v čele s Hawke. I ta sama odhalí poprsí. Jak naznačují slova písně a herečka popsala v rozhovoru pro Dazed, píseň je o pocitech samoty a úniku před předsudky společnosti.

„Doufám, že lidé díky tomu pocítí něco jiného než stud. Myslím, že to už nás všechny unavuje,“ uvedla k tématu.

Odvážné, ovšem vkusné video bylo inspirováno prací letos zesnulého japonského fotografa jménem Kohei Yoshiyuki, jenž mimo jiné proslul focením lidí, kteří v noci provozovali sex v tokijských parcích.

Maya ve své nové roli zpěvačky a umělkyně beze studu překvapila. Diváci ji zatím znají hlavně jako Robin ze seriálu Stranger Things. Na kontě má ale také filmy Mainstream, Tenkrát v Hollywoodu, Human Capital a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám