Hlavní obsah
Článek

Byla stálicí oblíbené televizní show BBC Strictly Come Dancing, v níž se jako profesionální tanečnice objevovala mezi lety 2006 až 2015. Poté Ola Jordan (39) oznámila, že v soutěži končí. V roce 2018 se stala porotkyní taneční soutěže Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami, polské verze zmíněné britské předlohy.

Jako profesionální tanečnice v plném zápřahu musela Ola tvrdě dřít. Aby dosahovala kýžených cílů, tělo denně cepovala. Tvrdý režim samozřejmě nesl ovoce nejen v soutěžích, ale také co se fyzické stránky týče. Když pak člověk, zvyklý na denní dril, cvičit přestane, samozřejmě se to projeví.

Tanečnice nyní sdílela fotku v bikinách, pózuje u bazénu vedle manžela, rovněž profesionálního tanečníka Jamese Jordana, a v komentáři k ní byla sebekritická. „Neměla jsem v úmyslu zveřejnit tento snímek, ale nakonec jsem se rozhodla, že to udělám, protože jsem zděšená a sama ze sebe velmi zklamaná. A zveřejnění mi, jak doufám, pomůže v motivaci něco s tím udělat,“ uvedla tanečnice.

Když se na fotku, kterou pořídila kamarádka páru, podívala, byl to prý pro Olu „přinejmenším obrovský šok“. „Kdy nám narostla ‚těla mamky a taťky‘? Víme, že nejsme ve své nejlepší formě, kterou jsme měli ve Strictly, ale tohle...to se stane, když přestanete denně hodiny tančit a máte dítě (chtěla bych znát Jamesovu výmluvu),“ napsala Jordan a přidala smajlíka a poznámku, že bude muset na dlouho vynechat osvěžující zmrzliny.

Na konto komentáře se jí ozvala spousta fanoušků a přátel, kteří ji ujistili, že vypadá skvěle. „Užívej si jídlo a rodinu, abych byla upřímná, je to mnohem zábavnější než si udržovat pekáč buchet na břiše,“ vzkázala jí jedna z fanynek. Další uváděli, že je k sobě přehnaně kritická a neměla by se shazovat.

Tanečnice následně dodala, že dcera je samozřejmě její absolutní prioritou. „Mám teď důležitější věci na práci, než mít štíhlý pas,“ řekla Daily Mailu.

Ola a James se vzali v roce 2003, předloni se jim narodila dcera Ella. K dítěti manželům pomohlo umělé oplodnění, jak uvedli v několika rozhovorech.

Reklama

Další články

Načítám