Hlavní obsah
Článek

Třiatřicetiletá Neyleen Ashley z Floridy pracovala jako zdravotní sestra, když se však dozvěděla o diagnóze svého nevyléčitelně nemocného otce, chtěla mu dopřát tu nejlepší péči a vše, co by mu mohlo pomoci. To si ale s dosavadním platem nemohla dovolit. Proto se začala fotit a své snímky a videa sdílet na Instagramu. Díky svým půvabům má nyní přes 2,5 milionu sledujících a dostala se dokonce i do Playboye, což jí velmi pomáhá být finančně nezávislá a pomáhat otci.

Tatínkovy vyhlídky jsou ale prozatím velmi nejisté. V současnosti leží na JIP a je v konečném stadiu selhání ledvin kvůli genetickému onemocnění. Po nedávných komplikacích navíc potřebuje operaci srdce a kardiostimulátor, aby vůbec mohla být transplantace ledviny provedena.

Neyleen byla po vyslyšení otcovy diagnózy zdrcená a chtěla mu darovat jednu ze svých ledvin, to jí ale lékaři nedoporučili pro případ, že by se u ní v budoucnu objevil stejný problém. Pro záchranu svého otce tak nemůže udělat nic víc, než mu zajistit maximum toho, co nyní potřebuje.

„V podstatě prodávám sexy fotky, abych pomohla svému tátovi,“ nechala se slyšet Neyleen. „Když jsem mu to řekla, smál se, měl dojem, že je to zábavné. Když jsem vyrůstala, vždycky vtipkoval, že chce, abychom se sestrou pracovaly v Hooters kvůli posílení postavení žen. Táta mě vždycky učil neposuzovat ničí sexualitu,“ vzpomínala modelka.

„Lidé mají stigma, vidí mě a můj Instagram a myslí si, že když mám velká prsa a křivky, jsem hloupá nebo bezcitná. Když jsem se dozvěděla jeho diagnózu, zlomilo mi to srdce. Skoro jsem tomu nemohla věřit. Dokud jsem ho neviděla v mučivých bolestech, neuvědomovala jsem si vážnost situace,“ upřesnila.

Tatínek Manny momentálně bydlí stále doma a Neyleen platí vše, co potřebuje, aby se cítil v mezích možností příjemně. Mívá ale záchvaty a hrozné křeče v nohách, které jsou tak bolestivé, že se musí schovat a vzít si léky, které bolest zklidní.

„Můj táta nikdy nepil, nekouřil, ani nejel nezdravě, ale nedalo se tomu zabránit. Dostal prostě špatnou genetickou kartu. Je moc těžké najít dárce. Je na čekací listině, mohli by mu kdykoli zavolat, že našli dárce, ale on je v konečné fázi své nemoci. Ale nikdy nepřestanu doufat,“ dodává s nadějí Ashley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám