Hlavní obsah
Článek

Herečka Alicia Silverstone (47) byla hostem podcastu youtuberky Ellen Fisher, kde promluvila nejen o veganství, jež už roky vyznává, ale také o mateřství a výchově dnes jedenáctiletého syna. V rozhovoru mimo jiné uvedla, že ona a chlapec stále spávají pohromadě.

„Bear a já stále spíme společně,“ svěřila v The Ellen Fisher Podcast s tím, že se možná ozvou matky, které ji za to budou kritizovat, je ale v takové životní fázi, že se o názor cizích lidí nestará.

To, že matka a syn spí pohromadě, považuje Silverstone za přirozené. Jako příklad uvedla zvířata, která si svá mláďata také hlídají u sebe. „Když budete v divočině, kde budou zvířata, tak pokud tam necháte své dítě, sežerou ho,“ uvedla.

„Jsem přirozená a milující matka. Věřím v lásku a v přirozenost, ale naše společnost je z lásky i přirozenosti vystrašená,“ míní herečka, známá z komedie Praštěná holka nebo ze slavného klipu Aerosmith Crazy. „Chci dělat, co je pro něj (syna) v každém směru nejzdravější, a každá má volba je založena na instinktu nebo pečlivém průzkumu,“ objasnila svůj přístup k mateřství.

Na syna prý také nikdy nekřičí a respektuje jeho názory. „Nikdy jsem neměla potřebu na něj křičet, nikdy jsem to neudělala a hodně se omlouvám,“ uvedla s tím, že když se cítí unavená, požádá syna, aby si sepsal, co chce probrat, a vrátí se k tomu později.

Herečka se také svěřila, že vždy chtěla víc dětí, okolnosti tomu ale nepřály.

„Chtěla jsem jich víc, ale můj vztah se pokazil a nebyla vhodná doba na další dítě. A hned po prvním jsem druhé nechtěla, byla jsem tak zamilovaná do Beara, že jsem si s ním chtěla užít každou chviličku. Až v jeho asi třech letech jsem byla připravená na další dítě, ale to jsem zase neměla partnera. Tak proto nemám čtyři děti,“ doplnila Silverstone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám