Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké zpěvačce Jessice Simpson zbývá do plánovaného porodu už jen pár týdnů, a tak není divu, že bříško je už pořádně znát, ale takový těhotenský bubínek, jaký předvedla jinak drobná Jessica o víkendu během nakupování v Beverly Hills, je opravdu nepřehlédnutelný. Nebude mít nakonec Jessica se svým snoubencem Ericem Johnsonem dvojí, nebo snad dokonce trojí radost?

Jednatřicetiletá popová zpěvačka se v sobotu procházela se svým asistentem po Saks Fifth Avenue v dlouhých splývavých šatech cihlové barvy a v botách na vysokém podpatku. Jessica se ale v takto pokročilé fázi těhotenství už evidentně venku moc dobře necítila. Stále si ochranitelsky držela bříško, které však nebylo jedinou její znatelnou zátěží. Již dříve obdařené Jessice se totiž ještě rapidně zvětšila ňadra.

Simpson je v očekávání prvního potomka s bývalým hráčem amerického fotbalu Ericem Johnsonem (32), s nímž chodí od května 2010. Ještě ten samý rok v listopadu se dvojice zasnoubila. Jessica potvrdila své těhotenství koncem října minulého roku, po četných spekulacích v médiích.

Reklama

Další články

Načítám