Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luděk Munzar (78) poprvé otevřeně promluvil na téma nemoci své milované manželky Jany Hlaváčové (73). A to, co řekl, všechny překvapilo. Oblíbená herečka podle jeho slov žádným Parkinsonem netrpí a za jejím odchodem z divadla i veřejného dění stojí deprese z přepracování.

„Lež, lež, lež. Žádného Parkinsona nemá, v žádné nemocnici nebyla, neumírá, nebojuje o život, nerozlívá polívku, chodí, normálně mluví,“ řekl Munzar v talkshow Všechnopárty k zdravotnímu stavu své ženy.

A vysvětlil, co bylo příčinou odchodu a potíží Hlaváčové. „Měla těžkou depresi, prostě vyhoření, opravdu toho za celý život už měla dost. Dala výpověď ve vinohradském divadle tak podobně jako já tehdy v Národním divadle. Tiše a s pokorou jsme za sebou zavřeli dveře a snažíme se dožít tu poslední část života, která nám zbývá,“ řekl herec, který by byl rád, kdyby články o kritickém stavu jeho ženy konečně vzaly za své. Doufejme, že jsou Munzarova slova pravdivá.

Reklama

Další články

Načítám