Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu o půl druhé odpoledne tamního času se bude v New Yorku konat poslední rozloučení s podnikatelkou Ivanou Trumpovou (†73). Zemřela 14. července po pádu ze schodů ve svém domě na Upper East Side na Manhattanu.

Pohřbu se zúčastní její tři děti, synové Donald Jr. a Eric i dcera Ivanka, očekává se příjezd přátel z USA i Evropy. Podle informací webu New York Post by měl dorazit také bývalý prezident USA Donald Trump.

Na svou ženu zavzpomínal několik hodin před plánovaným obřadem v telefonickém hovoru s přítelkyní Trumpové, novinářkou Cindy Adams. „Jsem tady, v New Yorku. Cítím se OK, odpočinul jsem si. Trochu se vyspal. Ale jsem smutný,“ řekl úvodem pro již zmíněný web.

Na Ivanu bude vzpomínat jako na nádhernou, úžasnou a mimořádnou ženu, krásnou zvenku i zevnitř. Nejvíce si na ní prý cenil její houževnatosti.

„Byla jiná. Nikdy se nevzdávala. Byla samozřejmě krásná, ale také pracovitá. Bez ohledu na to, jak těžké věci byly nebo jak zle vypadaly, nikdy se nedala. Do našeho společného života přišla z komunismu. Nic nebrala jako samozřejmost,“ řekl Trump, který s Ivanou navzdory bouřlivému rozchodu a následnému rozvodu v roce 1992 udržoval pravidelný a přátelský kontakt.

Dokonce byla jeho rádkyní, názoru své první exmanželky, velmi úspěšné podnikatelky, si velmi vážil. A byl to právě Trump, kdo na své sociální síti oznámil Ivanino tragické úmrtí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám