Hlavní obsah
Článek

První letní dovolenou má Gabriela Partyšová (45) za sebou. S kamarádkami a synem Kristiánem vyrazila do Řecka. A protože sama má kapitánské zkoušky, bylo jasné, že dovolenou budou trávit na lodi, kterou moderátorka miluje.

„Byli jsme na lodi 11 dní a cestovali jsme z Athén na ostrov Kythéra, tam jsme se vylodili a letěli zpět do Athén,“ řekla Super.cz Partyšová, která cestovala se svoji blízkou kamarádkou Jarkou Belcher, která je i její dvorní fotografkou, a milovníci umění Nikol Popovskou a jejich dětmi,“ svěřila se moderátorka.

„S Kristiánem jsme v minulosti procestovali všechny karibské ostrovy a Chorvatsko několikrát. Řecké ostrovy nás nadchly. Navštívili jsme krásna místa, překrásné opuštěné pláže,“ prozradila nám moderátorka, která na lodi dala také na odiv svou figuru v plavkách.

Oděna v síťovaném modelu jako chytrá horákyně, dala na odiv celé své pozadí. Na postavě makala po celý rok a plavky rozhodně ještě do skříně nezaloží. Po pár dnech v Praze, kde ji čeká moderování golfových turnajů, vyrazí do Chorvatska. Má tam přátele, kteří jí nabídli zázemí. „Mám ráda teplo a moře a v létě ráda cestuji, protože přes rok hodně pracuji a syn studuje,“ dodala moderátorka společenského magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám