Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Spousta Čechů využívá sněhové nadílky posledních týdnů a vyráží do hor a lázní užít si poctivé zimní dovolené. Výbornou příležitost k pořízení zajímavé a přitom levné dovolené nabízí internetové slevové srovnávače, které porovnávají nabídky od dvou stovek slevových serverů. Srovnání 300 až 500 nabídek pobytů se slevou nabízí největší tuzemský slevový srovnávač SlevyDnes.cz. Slevy jsou na SlevyDnes.cz seřazené dle lokality a kategorie. Podívejme se na ty nejzajímavější slevy.

Nejoblíbenější sleva vůbec, relaxační pobyt pro DVA na 5 dní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ozdravný pobyt s balíčkem mnoha wellness procedur si lze užít v nádherném kraji podhůří Lužických hor. Skvělou možností odpočinku je pobyt v luxusním hotelu zaměřeném speciálně na ozdravné pobyty. Balíček zahrnuje léčebné procedury, vstup do fitness, návštěvu zajímavých míst v okolí, plnou penzi pro 2 osoby. Spolu s možností ubytování dítěte do 12 let zdarma a slevou 59% představuje tato nabídka opravdu skvělou příležitost pro velice příjemnou odpočinkovou dovolenou!

Pohoda na Šumavě na 3 dny pro dva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V luxusním 4* hotelu v krásné šumavské přírodě si každý výborně odpočine. V ceně jsou zahrnuty snídaně, večeře, vstup do saunového světa, případně neomezený vstup do aquaparku a kardiozóny po celou dobu pobytu a mnoho dalšího! Wi-fi a parkování zdarma na místě je samozřejmostí.

Pohádková 4denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 62% na ubytování nabízí hotel v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Speciální sleva 41% na nádherné náušnice s krystaly Swarowski!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obdarujte své milované polovičky klenotem od vyhlášené módní značky. Stříbrné náušnice jsou zhotoveny z ušlechtilých kovů a povrchová úprava zamezí alergickým reakcím. Nádherné náušnice jsou vyhotoveny v devíti různých barvách a jsou nabízeny za naprosto jedinečnou cenu pouhých 259 Kč!

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Další články

Načítám