Hlavní obsah
Článek

V roce 2018 ji zvolili nejvíc sexy ženou světa. V tom roce také přivítali Kate Upton (31) s manželem Justinem Verlanderem dceru Genevieve. A krásnou rodinkou se modelka pochlubila nyní v LA na sportovní akci MLB All Star.

Kate nechala vyniknout dlouhé nožky v bílých minišatech a vypadala kouzelně. I manžel byl za elegána v béžovém obleku a jejich maličké to slušelo ve zlatých šatičkách.

Kate a Justin to dali dohromady v roce 2014, o dva roky později se zasnoubili a v listopadu 2017 proběhla svatba v Toskánsku.

Kate se v posledních letech drží spíš v ústraní a věnuje se rodině. Na sociálních sítích je ale stále aktivní a občas obdaří sledující například snímkem v bikinách. Podle všeho se také stále věnuje modelingu, aktuálně pózovala třeba pro magazín V.

Hraní ale, zdá se, pověsila úplně na hřebík. Nebo alespoň prozatím. Jejím posledním filmem byla komedie Holky na výletě z roku 2017 a úplně naposledy si stoupla před kameru o rok později, kvůli seriálu Robot Chicken, kde se objevila v jedné epizodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám