Hlavní obsah
Článek

Italské ostrovy jsou letos u celebrit v kurzu, na Sardinii se tento týden vydala i zpěvačka Adele (35), která ve společnosti svého partnera Riche Paula a několika dalších přátel momentálně pluje okolo pobřeží na luxusní jachtě.

Zpěvačka vypadala výborně naladěná, vlasy nechala volně rozpuštěné, nasadila stylové sluneční brýle a v pestrobarevné košili byla nepřehlédnutelná. Pokud by vás zajímalo, na kolik vyjde takový letní outfit na loď jedné z nejúspěšnějších zpěvaček, věřte, že Adele si umí dopřát... Košile LOEWE x Paula’s Ibiza Shell vyjde v přepočtu na téměř 32 tisíc korun a kalhoty stejné značky na dalších 21 tisíc. Kabelku Rive Gauche pak pořídila u Yves Saint Laurent za bezmála 54 tisíc korun.

Po mnoha týdnech čekání fanoušků Adele nedávno konečně oznámila, kdy nahradí vystoupení v Caesar’s Palace v Las Vegas, která začátkem roku zrušila pouhých 24 hodin před plánovaným začátkem. Její příznivci se dočkají koncertů v prosinci a show zřejmě bude přesunuta do prostor Zappos Theater v Planet Hollywood, kde je zhruba o dva tisíce míst větší kapacita. Právě zde se často konají i soutěže krásy Miss Universe či Miss USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám