Hlavní obsah
Článek

Po snímcích v bikinách, ve nichž předvedla svou figuru bez příkras, šla Anička Slováčková (28) opět do plavek. Tentokrát si herečka a zpěvačka zajela na pár dní na Lipno, kde si užívala pravé české léto.

Vyrazit na dovolenou k moři už letos Anička stihla. „Byla jsem týden v Turecku a moc jsem si to užila,“ řekla Super.cz začátkem června. Tentokrát vedly její kroky k českému "moři", kde nebyla poprvé, několik dní u vody si užila s kamarádkami a nevynechala ani focení v plavkách.

V jednodílném modelu dala na odiv svou figuru, a dokonce se pustila i do provokativních fotek zezadu. „Jsi velice krásná a máš velice krásnou prdelku,“ vysekl jí jeden z fanoušků poklonu. "Hergot to je luxusní zadeček," napsal další obdivovatel.

Slováčková nebyla na Lipně poprvé a jak vidno, destinaci si nemůže vynachválit. „I když jen na pár dní, i tak ta dovča stála za to. Sjely jsme si zase kus Vltavy, daly si dobrý víno a jídlo, zahrály si konečně deskovky, rozečetla jsem po sto letech knížku a neskončila u druhý stránky,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám