Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Alžbeta Bartošová (30) tráví letní dovolenou se svým přítelem Lubošem ve slunném Chorvatsku. Zamilovaný pár má za sebou náročný pracovní rok, a tak odpočívají a načerpávají novou energii.

„Dovolenou v Chorvatsku trávíme již poněkolikáté, je to už takový zvyk, na našem oblíbeném místě, kde se cítíme skoro jako doma,“ sdělila pro Super.cz Alžbeta, která si užívá volno a svou dokonalou postavu vystavuje slunečním paprskům.

Po loňském nepříjemném zážitku s podvrtnutým kotníkem, kdy musela v Chorvatsku vyhledat lékařskou pomoc, si dopřávají na Jadranu zasloužený relax. „Letos jsme vyrazili s partnerem sami bez našich přátel a užíváme si pohody, čteme knihy a dopřáváme si výborné místní speciality. Dobíjíme baterky po velmi náročném pracovním roce,“ svěřila zpěvačka.

Alžbeta září nejen na prknech Divadla Broadway v muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská, na Slovensku navíc natáčí populární seriál Oteckovia. „Jezdíme na výlety, koupeme se v moři, je to skvělé a je nám moc fajn,“ dodala závěrem půvabná Alžbeta, kterou i s přítelem po návratu z dovolené čeká stěhování do nového bytu.

Reklama

Další články

Načítám